Συγκλονιστική προσέλευση κόσμου στην Κρήτη για το Σταμάτη Μαλέλη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στην Κρήτη, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Τόσο στο Ρέθυμνο, όσο και στα Χανιά η συμμετοχή και η αγάπη του κόσμου ήταν συνταρακτική, με τις αίθουσες να είναι κατάμεστες, ξεπερνώντας μάλιστα τα 150 άτομα στο Ρέθυμνο και τα 200 και πλέον άτομα στα Χανιά.

Τον Σταμάτη Μαλέλη τίμησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικοί, ειδικοί ψυχικής υγείας αλλά το σημαντικότερο όλων, απλοί πολίτες που μέσα από τις διαδραστικές παρουσιάσεις βρήκαν το θάρρος και μίλησαν ανοιχτά για το πρόβλημα τους, ενώ ενημερώθηκαν και εμψυχώθηκαν από τις επιστημονικές συμβουλές των ειδικών, Φωτόπουλο Δήμο, Τσουρλάκη Εύη, Μαρία Μαυριγιαννάκη που βρίσκονταν στο πάνελ των ομιλητών, στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη. Με τη δικές τους επιστημονικές εισηγήσεις σχολίασαν την βιο-ψυχοκοινωνική προσέγγιση που απαιτεί η θεραπεία της κατάθλιψης και τη σημασία διαχείρισης συναισθημάτων.

Ο κύριος Φώτης Βασιλείου αναφέρθηκε στο βιβλίο αλλά και στη σύνδεση της κατάθλιψης με τα Social Media, ενώ ο απολαυστικός Κυριάκος Ντούμος μίλησε για τον άνθρωπο Σταμάτη Μαλέλη και το συγγραφικό του έργο.

Ο ίδιος ο Σταμάτης Μαλέλης συγκίνησε τους πάντες με τη βιωματική του αφήγηση, ενώ απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και σθένος σε δεκάδες ερωτήσεις, αγγίζοντας πραγματικά το κοινό.

Εξομολογήσεις από καρδιάς έκανε και σε δημοσιογράφους και media που θέλησαν να καλύψουν τις εκδηλώσεις.

Δες απόσπασμα από συνέντευξη του εδώ:  

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τις ευχαριστίες σε όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και τους χορηγούς Public και βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης.

Επόμενοι σταθμοί της πανελλαδικής εκστρατείας Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης είναι η Λάρισα την Παρασκευή 20 Μαρτίου, τα Τρίκαλα το Σάββατο 21 Μαρτίου και ο Βόλος την Κυριακή 22 Μαρτίου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/1FpdgmW για να λάβετε δωρεάν την πρόσκληση σας. 

(17819)