Παρασκευή 20/3: Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στη Λάρισα

Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλάει για το νέο του βιβλίο «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», στη Συνάντηση Ευαισθητοποίησης στη Λάρισα που θα αλλάξει τη ζωή πολλών!

…Στην δουλειά της πήγαινε καλά. Μελέτες, έρευνες προβλέψεις. Όλοι άκουγαν τις καλύτερες αναλύσεις από ένα κορίτσι με έντονα θλιμμένα μάτια.

«Πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις, βασανίζεσαι να κάνεις με τον καλύτερο τρόπο αυτό που σου επιβάλλουν.»

Καριέρα και οικογένεια ήταν στο χέρι της. Γιατί όμως η ευτυχία φάνταζε στα μάτια της σαν την άμμο που κυλά ανάμεσα στα ανοιχτά δάχτυλα; Γιατί δεν την ενδιέφερε κατά βάθος η καριέρα; Γιατί δεν την ικανοποιούσε η ζωή της; Πού τριγυρνούσε η ψυχή της;

Το τηλέφωνο χτύπησε και πάλι. Ήταν οι γονείς της. Δεν μπορούσε να τους ακούσει. Δεν μπορούσε να αντέξει τη χαρά τους…

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη “Στην Σκιά του Μαύρου Ήλιου” στη Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στη Λάρισα, την Παρασκευή 20 Μαρτίου, στις 7:30 στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ, Ανθίμου Γαζή & Κουμουνδούρου.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1qyggVC και λάβε δωρεάν την πρόσκληση σου.

Μια εκδήλωση που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει και να πείσει όλους αυτούς που ταλαιπωρούνται από την κατάθλιψη ότι μπορούν να τη νικήσουν! Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Μπορείς να δεις το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκστρατείας κοινωνικής ευαισθητοποίησης σε όλη την Ελλάδα εδώ: http://bit.ly/1zSpMFQ.

Είστε όλοι καλεσμένοι!

(23302)