Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης σε Ρέθυμνο & Χανιά

3ος & 4ος σταθμός στην εκστρατεία Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου. 17 πόλεις… όλη η Ελλάδα ένα!

Οι Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης σε Ρέθυμνο & Χανιά είναι η συνέχεια της εκστρατείας μας ενάντια στην κατάθλιψη! 

Ο Σταμάτης Μαλέλης σε προσκαλεί στην Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Ρέθυμνο και το Σάββατο 14 Μαρτίου στα Χανιά.

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού; Ο έρωτας αποτελεί διέξοδο;

Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;

 Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, Ρίτας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.

Η εκστρατεία Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης ενάντια στην κατάθλιψη συνεχίζεται με σταθμό την Κρήτη!

Αυτή την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 19:30, σε περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο “Κλαψινάκης”, Λ.Ηγουμένου Γαβριήλ 59, στο Ρέθυμνο. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1qyggVC και λάβε δωρεάν την πρόσκληση σου. 

Επόμενος σταθμός… Χανιά! Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19:30 σε περιμένουμε στον Πολυχώρο Κήπο Καφέ, στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, στην οδό Παναδρέου & Τζανακάκη. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου.

Σας περιμένουμε!

(13881)