Σάββατο 14/3: Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στα Χανιά

Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλάει για το νέο του βιβλίο «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή πολλών!

4ος σταθμός στην εκστρατεία ενάντια στην κατάθλιψη… τα Χανιά!

Είναι η κατάθλιψη γένους θηλυκού; To τέρας νικιέται;

Ο Μαύρος Ήλιος χλομιάζει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;…

…”Τη γνώρισα σε μια ημερίδα με θέμα την κατάθλιψη. Όταν τελειώσαμε, με πλησίασε για να μου μιλήσει. «Ρίτα Αλεξίου» μου συστήθηκε, κι εγώ ένιωσα αμέσως το ανεξήγητο συναίσθημα που υμνούν οι ποιητές και καταριούνται οι ιεροεξεταστές. «Έχω συνεχώς κρίσεις πανικού» μου είπε και κοίταξε γύρω της. Ήταν όμορφη ή, τουλάχιστον, έτσι μου φάνηκε. «Αυτό νιώθατε κι εσείς;» με ρώτησε. «Ναι» της απάντησα. «Πόσα χρόνια;» «Από τότε που υπάρχω». «Θέλεις να βρεθούμε;» «Ναι» μου έγνεψε. Και μου άλλαξε τη ζωή!

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη “Στην Σκιά του Μαύρου Ήλιου” στη Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στα Χανιά, το Σάββατο 14 Μαρτίου, στις 7:30 στον Πολυχώρο Κήπος Καφέ, στον δημοτικό κήπο Χανιών.

Μια εκδήλωση που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει και να πείσει όλους αυτούς που ταλαιπωρούνται από την κατάθλιψη ότι μπορούν να τη νικήσουν!

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Μπες στο: και λάβε δωρεάν την πρόσκληση σου. Είστε όλοι καλεσμένοι!

 

(13282)