Η εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης συνεχίζεται στην Κρήτη!

Ρέθυμνο και Χανιά είναι οι επόμενοι σταθμοί για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη “Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου”.

…Η ώρα ήταν πια περασμένες έντεκα.

Η Ρίτα φαινόταν αποκαμωμένη από τη μάχη της με το «τέρας». «Πάμε να περπατήσουμε;» της πρότεινα. Μου έγνεψε καταφατικά. Της έπιασα το χέρι, που ήταν ακόμη υγρό από τον πανικό, και σε λίγα λεπτά, χωρίς να μιλάμε, βρεθήκαμε στην παραλία.

Τα μοναδικά φώτα που βλέπαμε ήταν από το απέναντι κάμπινγκ και από το ιστιοφόρο που είχε ρίξει άγκυρα μερικές δεκάδες μέτρα πιο μέσα από την παραλία. Η Ρίτα κοίταζε το κενό…

Δεν έδινε καμιά απάντηση στο ερώτημα από πού προερχόταν το πυκνό σκοτάδι που την τύλιγε και της στερούσε τη ζωή.

Τι ήταν αυτό το ύπουλο και καταχθόνιο παιχνίδι; Και γιατί ο δημιουργός του είχε διαλέξει εκείνη;…

Η Ρίτα καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα δίχτυα της κατάθλιψης;

Μάθε τη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στην Σκιά του Μαύρου Ήλιου» από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ που θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Ρέθυμνο και το Σάββατο 14 Μαρτίου στα Χανιά.

Σπάμε τη σιωπή μας, ενώνουμε τις φωνές μας και στέλνουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Ο Σταμάτης Μαλέλης μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας έχουν σκοπό να φωτίσουν με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων και να τους οπλίσουν με θάρρος να κάνουν το πρώτο βήμα και να νικήσουν την κατάθλιψη ή να υποστηρίξουν τον άνθρωπο τους που δίνει τη δική του μάχη.

Η κατάθλιψη μας αφορά όλους. Διεκδικούμε το χαμόγελο μας!

Αυτή την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 19:30, σε περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο “Κλαψινάκης”, Λ.Ηγουμένου Γαβριήλ 59, στο Ρέθυμνο. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1qyggVC και λάβε δωρεάν την πρόσκληση σου.

Επόμενος σταθμός… Χανιά! Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19:30 σε περιμένουμε στον Πολυχώρο Κήπο Καφέ, στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, στην οδό Παναδρέου & Τζανακάκη. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου.

(12020)