Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στη Θεσσαλία

Επόμενοι σταθμοί στην εκστρατεία Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου: Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλος. 17 πόλεις… όλη η Ελλάδα ένα!

… «Τίποτα στη πρώιμη ζωή της δεν προμήνυε αυτό αυτό που θα εμφανιζόταν λίγο αργότερα, την κατάθλιψη… Μα αυτό είναι το μυστήριο που κρύβει αυτή η αρρώστια. Κάποιος έβλεπε μια ζωή που μόνο προβλήματα δεν μπορούσε να έχει.

Η Ρίτα μαράζωνε… Κάθε επιτυχία της στο πανεπιστήμιο και μια πληγή στην ψυχή της. Έπρεπε να τελειώσει τις σπουδές της στα οικονομικά και να βγει νικήτρια από αυτή τη παράλογη μάχη που έδινε με τον εαυτό της. Όμως πολλές φορές ο αντίπαλος αποδεικνυόταν πιο δυνατός»…

Καταφέρνει η Ρίτα να βγει από τα αδιέξοδα της κατάθλιψης;

Μάθε τη συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στην Σκιά του Μαύρου Ήλιου» από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ στις Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης στη Θεσσαλία: την Παρασκευή 20 Μαρτίου στη Λάρισα, το Σάββατο 21 Μαρτίου στα Τρίκαλα και την Κυριακή 22 Μαρτίου στο Βόλο.

Κάνουμε το πρώτο βήμα και διεκδικούμε το χαμόγελο μας. Σπάμε τη σιωπή μας, ενώνουμε τις φωνές μας και στέλνουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα σε όλη την Ελλάδα! Ο Σταμάτης Μαλέλης μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας έχουν σκοπό να φωτίσουν με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων και να τους οπλίσουν με θάρρος να βγουν από το σκοτάδι και να νικήσουν την κατάθλιψη ή να υποστηρίξουν τον άνθρωπο τους που δίνει τη δική του μάχη.

Νικάμε την κατάθλιψη. Ζούμε μια καλύτερη ζωή!

Αυτή την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 19:30, σε περιμένουμε στη Λάρισα, στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ, Ανθίμου Γαζή & Κουμουνδούρου. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1qyggVC και λάβε δωρεάν την πρόσκληση σου.

Επόμενος σταθμός… Τρίκαλα! Το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19:30 σε περιμένουμε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων, στην οδό Γαριβάλδη 8, στα Τρίκαλα. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου. Συνεχίζουμε… στο Βόλο!

Την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 19:30 είσαι καλεσμένος στο Βόλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας Βόλου, στην οδό Νικηφόρου Μανδηλαρά. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1wUfnO4 και λάβε δωρεάν την πρόσκληση σου!

Μπορείς να δεις το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκστρατείας κοινωνικής ευαισθητοποίησης σε όλη την Ελλάδα εδώ: http://bit.ly/1zSpMFQ

Είστε όλοι καλεσμένοι!

(4133)