Στο Θέατρο “Πρόβα” η ημερίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Σταμάτη Μαλέλη!

Πλήθος κόσμου μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, παρακολούθησε την ημερίδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης του κύριου Σταμάτη Μαλέλη σε συνεργασία με το kontasou.com – υπό την αιγίδα του Ιατρικού κέντρου Αθηνών – που έγινε στο Θέατρο Πρόβα.

Με ομιλητές τον Σταμάτη Μαλέλη, δημοσιογράφο και συγγραφέα, την κα. Μένη Μαλλιώρη – Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ αλλά και τον κ. Κυριάκο Ντούμο ηθοποιό και στιχουργό, πραγματοποιήθηκε εχθές 15 Μαρτίου 2018 εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή».

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων ευαισθητοποίησης που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Σταμάτη Μαλέλη, συγγραφέα ήδη δυο βιβλίων, με θέμα την κατάθλιψη. 

Στόχος των εκδηλώσεων είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γι΄ αυτή την ύπουλη και ιδιαίτερα διαδεδομένη ψυχική ασθένεια, η οποία ακόμα και σήμερα αποτελεί ταμπού. Να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που πάσχουν να αναγνωρίσουν το πρόβλημα, ώστε να αναζητήσουν έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπεία.

(129)