Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης σε Χαλκίδα & Λαμία

Η εκστρατεία Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου ξεκινά! 17 πόλεις… όλη η Ελλάδα ένα!

Ο Σταμάτης Μαλέλης σε προσκαλεί στην Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», την Παρασκευή 6 Μαρτίου στη Χαλκίδα και το Σάββατο 7 Μαρτίου στη Λαμία.

Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού; Ο έρωτας αποτελεί διέξοδο;

Μπορεί ο μαύρος ήλιος της ψυχής μας να χλομιάσει μπροστά στην ελπίδα της ανατολής;

… Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, Ρίτας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη.

Πρώτος σταθμός… Χαλκίδα!

Αυτή την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 19:30, σε περιμένουμε στο ξενοδοχείο Best Western Lucy Hotel, Λ.Βουβούρη 10, στη Χαλκίδα. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev και λάβε δωρεάν την πρόσκληση σου.

Δεύτερος σταθμός… Λαμία!

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 19:30 σε περιμένουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, Λεωνίδιου 9-11, Λαμία. Δήλωσε συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1qyggVC για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου.

Σας περιμένουμε!

(14097)