Το νέο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη στη Δημοτική TV Θεσσαλονίκης

Η Κανατάκη Χριστίνα από τη Δημοτική TV Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη “Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου”.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου”, ο Σταμάτης Μαλέλης μας προσκαλεί στις Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης σε όλη την Ελλάδα. Ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Αναφορά στο βιβλίο και στην πανελλαδική εκστρατεία έκανε και η Κανατάκη Χριστίνα από τη Δημοτική TV Θεσσαλονίκης στην εκπομπή “Πάρτε Θέση”. Μπορείς να δεις το απόσπασμα εδώ: 

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να φωτίσουν με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη!

Αυτήν την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 19:30 σε περιμένουμε στο Capsis Hotel, στην οδό Μοναστηρίου 18 στη Θεσσαλονίκη. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1qyggVC για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου.

Επόμενος σταθμός… Αικατερίνη! Αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 19:30 σε περιμένουμε στο Café Εκάβη, Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, στην οδό 7ης Μεραρχίας 3 στην Κατερίνη. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου.

 17 πόλεις… όλη η Ελλάδα ένα!

(15561)