Συναντήσεις Ευαισθητοποίησης: Μήνυμα θάρρους σε όλη την Ελλάδα!

Η Πανελλαδική Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη, με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου» έστειλε μήνυμα θάρρους & αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα!

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν μέχρι στιγμής οι Συναντήσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης του Σταμάτη Μαλέλη σε 7 πόλεις με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας.

Η συμμετοχή και η αγάπη του κόσμου ήταν συνταρακτική, με τις αίθουσες να είναι κατάμεστες, ξεπερνώντας μάλιστα συχνά τα 200 άτομα ανά πόλη.

Τον Σταμάτη Μαλέλη τίμησαν οι δήμαρχοι των πόλεων, αντιπεφερειάρχες, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πολιτικοί, εκπρόσωποι της εκκλησίας αλλά το σημαντικότερο όλων, απλοί πολίτες που μέσα από τη διαδραστική παρουσιάση βρήκαν το θάρρος και μίλησαν ανοιχτά για το πρόβλημα τους, ενώ ενημερώθηκαν και εμψυχώθηκαν από τις επιστημονικές συμβουλές των ειδικών που βρίσκονταν στο πάνελ των ομιλητών, στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη.

Οι ομιλίες ξεκίνησαν με ψυχιάτρους και ψυχολόγους, οι οποίοι με περιεκτική επιστημονική εισήγηση μίλησαν για την κατάθλιψη, την βιο-ψυχοκοινωνική προσέγγιση που απαιτεί η θεραπεία και την διαχείριση συναισθημάτων. 

Ο κύριος Φώτης Βασιλείου αναφέρθηκε στο βιβλίο αλλά και στη σύνδεση της κατάθλιψης με τα Social Media, ενώ ο απολαυστικός Κυριάκος Ντούμος μίλησε για τον άνθρωπο Σταμάτη Μαλέλη και το συγγραφικό του έργο.

Ο ίδιος ο Σταμάτης Μαλέλης συγκίνησε τους πάντες με τη βιωματική του αφήγηση, ενώ απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και σθένος σε δεκάδες ερωτήσεις, αγγίζοντας πραγματικά το κοινό.

 Ο διευθύνων σύμβουλος των εκδόσεων Μίνωας, κύριος Γιάννης Κωνστανταρόπουλος, μίλησε για τον νέο του φίλο Σταμάτη Μαλέλη, αλλά και για τη σημαντικότητα της έκδοσης του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου».

Ο Σταμάτης Μαλέλης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης και πάνω από όλους τον κόσμο.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί Συναντήσεις ήδη σε 9 πόλεις, Χαλκίδα, Λαμία, Ρέθυμνο, Χανιά, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα θάρρους σε όλη την Ελλάδα! Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και για τις υπόλοιπες πόλεις. 

17 πόλεις… όλη η Ελλάδα ένα!

(24333)