Τάκης Σακελλαρίου: «Είχα κατάθλιψη. Έχω περάσει τέσσερα χρόνια στον καναπέ μου»

Ο οδηγός του «Σιωπηλού Δρόμου» μίλησε για την δημοφιλή σειρά αλλά και για την μάχη του με την κατάθλιψη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο ηθοποιός Τάκης Σακελλαρίου εκ των πρωταγωνιστών της νέας δραματικής σειράς του MEGA σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη «Σιωπηλός Δρόμος» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Νομίζω με σκοτώσανε, αυτό ήταν», είπε ο ηθοποιός αναφερόμενος στον ρόλο που υποδύεται στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega «Σιωπηλός Δρόμος».

Τα γυρίσματα του Σιωπηλού Δρόμου και η συνεργασία με τα παιδιά

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν εξαιρετικά. Τα παιδιά έχουν αυτό που εμείς ξεχνάμε μεγαλώνοντας και μπαίνοντας στο θέατρο. Έχουν αυθορμητισμό και φαντασία. Αν τα εκμεταλλευτείς αυτά περνάς πάρα πολύ ωραία. Και τους βάζει λίγα όρια. Εκεί ήταν κάπου το πρόβλημα. Αλλά ήταν εξαιρετικά όλα.», ανέφερε για τη συνεργασία του με τα παιδιά της σειράς.

«Ο Βαρδής έκανε κάτι πάρα πολύ έξυπνο. Κάναμε πολλά πράγματα αυτοσχεδιαστικά και τα παιδιά δεν ξέρανε πάντα ότι το τραβάμε. Κάναμε κάτι σαν πρόβα και το τραβάγαμε, γιατί κάποια παιδιά με το “πάμε” έχουν ένα κομπλάρισμα.», πρόσθεσε.

«Το πρώτο γύρισμα είναι η σκηνή που κατεβαίνουν τα παιδιά στο υπόγειο. Ο Βαρδής ήθελε να το τραβήξουμε κατευθείαν και όλοι να μην ξέρουμε που θα βγούμε. Οπότε δεν είχαμε δει, ούτε σκηνικό, ούτε που θα πάμε, ούτε που θα κατέβουμε και τραβήχτηκε επί τόπου».

Όπως είπε ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στην τηλεόραση, σε πρωταγωνιστικό ρόλο και δήλωσε χαρούμενος για την εμπειρία.

Ερωτηθείς για το αν ως πατέρας και ο ίδιος ταράχθηκε από το σενάριο δήλωσε: «Είναι τρομακτικό. Πρώτα από όλα βιώνεις το προσωπικό στοιχείο. Όταν συνειδητοποιείς ότι είσαι υπεύθυνος για εννιά παιδιά είναι τρομακτικό και σου δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης. Να ξεχάσουν που βρίσκονται.»

«Εγώ ο Σάββας πριν πεθάνω θα ήθελα να τα καταφέρει η μικρή», εξομολογήθηκε χωρίς να αποκαλύπτει τι θα δούμε στο προσεχές επεισόδιο της σειράς.

«Είχα τεράστια αγωνία να δω το πρώτο επεισόδιο. Ήθελα να δω το δεύτερο, το τρίτο… Για μένα ήταν πολύ ωραία σκηνή που παίζουμε με τα παιδάκια. Επίσης ήταν σκηνή αυτοσχεδιασμού. Είχαμε γίνει ένα με τα παιδάκια. Και η τελευταία με την δολοφονία που ήταν έντονη.», ανέφερε και στάθηκε στην σκηνή της αρπαγής.

«Επειδή είχαν βιώσει την εμπειρία του εγκλεισμού ήξερα τι θα βιώσω μετά. Που ήταν χειρότερα… Ήταν δυνατό συναίσθημα.»

Όπως είπε γνωστοί, φίλοι επικοινωνούν τις Κυριακές (ημέρα προβολής του επεισοδίου) μαζί του τηλεφωνικά και τον ρωτούν τι θα γίνει.

Μιλώντας για το διαφημιστικό σποτ που πρωταγωνίστησε, ανέφερε: «Κι εκείνο ήταν σαν ταινία. Εκεί με σταματούσαν άντρες. Είχε ταυτιστεί το θέμα πατέρα – γιου. Με έχει σταματήσει λεωφορείο και μου πε “τι μου κανες;”. ».

«Είμαι χαζομπαμπάς, είναι η ζωή μου όλη. Του αρέσουν τα μαθηματικά, οι υπολογιστές. Θα ήμουν ανοιχτός αν ήθελε να γίνει ηθοποιός. Θεωρεί ότι το’ χει. Ότι μπορεί να το κάνει.», είπε για τον γιο του Βασίλη.

Η μάχη του με την κατάθλιψη

«Έχω περάσει κατάθλιψη. Έχω περάσει τέσσερα περίπου χρόνια στον καναπέ μου. Η καβάτζα μου ήταν η δουλειά σε μπαρ. Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και απαντήσεις το ξεπερνάς και προχωράς. Έκανα θεάτρο, ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Κι αυτό έφερε γκρίνια, θυμό. Αν υπάρχει κατανόηση, αγάπη… Μπόρεσα και ξαναβγήκα στο θέατρο. Άφησα διάφορα πίσω και βρήκα νέα μπροστά».

«Επαγγελματικά περιμένω να δω το “Ένας ήσυχος άνθρωπος”, μια ταινία που έχω κάνει. Άφησα μια παράσταση στη μέση λόγω Covid. «”Το ξεκατίνιασμα του Ολύμπου”. Θέλουμε να το ξαναπάμε. Νομίζω θα το ξανα-ανεβάσουμε».

Δείτε <a href="http://<iframe src="https://www.megatv.com/embed/?p=2020357655" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen scrolling="no" width="560" height="315">ΕΔΩ όσα είπε ο Τάκης Σακελλαρίου

Πηγή: in.gr

(22)