Σπιτική Τσικνοπέμπτη με πέντε premium delivery

Φέτος, δεν θα γλεντήσουμε με αφορμή την Τσικνοπέμπτη όπως άλλες χρονιές, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε ποιοτική κρεατοφαγία στο σπίτι και να περάσουμε μια χαρά

Σχεδόν παντού, πλέον, μπορούμε να βρούμε κρέας, σε όλες του τις εκδοχές, τα ψησίματα και τις συνταγές. Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα εστιατόρια και οι ταβέρνες προσφέρουν ποικιλία επιλογών. Καμιά φορά, όμως, σκεφτόμαστε ότι εμείς μαγειρεύουμε καλύτερα. Ότι η μπριζόλα που παραγγείλαμε, και κοστίζει όχι φθηνά, είναι στεγνή και άνοστη.

Στα εστιατόρια που θα διαβάσετε πιο κάτω, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ευτυχώς, κάνουν delivery και μπορούμε να απολαύσουμε μια σπιτική και συνάμα εστιατορική Τσικνοπέμπτη

1. Fine Mess

Η άφιξη που συζητηθήκε ανάμεσα στους meat foodies, καθώς πρόκειται για ένα μαγαζί που συνδυάζει το αυθεντικό low and slow barbeque, όπωςτο ξέρουν πρώτοι και καλύτεροι οι Αμερικανοί, με το fine dining. Brisket, pulled pork, χοιρινά ribs, αξιπρεπέστατο burger, ταλιάτα και μια σειρά από χορταστικά στο μάτι και τον ουρανίσκο ορεκτικά, συνοδευτικά και σαλάτες θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. To Fine Mess ξέρει τι κάνει!

2. Χριστόφορος

Ξεκίνησε την δεκαετία του ‘60 ως “Βλαχοπούλα” και από τότε λίγες ήταν οι περίοδοι του χρόνου κατά τις οποίες μπορούσε κανείς να βρει άδειο τραπέζι. Ο απόλυτος προορισμός για νόστιμο και πολύ κρέας (θρυλικές οι μερίδες του!) είναι η ταβένα Χριστόφορος στα Καλύβια, ένα χωριό της ανατολικής Αττικής 33 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Σταβλίσια μπριζόλα και τα πιο καλοψημένα αρνίσια παϊδάκια θα καταφθάσουν στο τραπέζι σας μαζί με τιτάνιες μερίδες σαλάτας και πατάτας τηγανιτής. Αν είστε γεννημένοι νικητές, μην παραλείψετε το xxl μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Έπος.

Διανέμει φαγητό σε όλη την Αττική. Παραγγελίες εδώ: 2299048266

3.Φάρμα Μπράλου

Το αγαπημένο μου rib eye στην πόλη. Με ψήσιμο αριστουργηματικό, πατάτες στο χέρι ή φρέσκια σαλάτα για συνοδεία και γίναμε. Εξαιρετικές και οι υπόλοιπες επιλογές στον κατάλογο, οι οποίες έρχονται με την πιστοποίηση του brand Μπράλου, γρήγορα, ευπαρουσίαστα και value for money. Ευκαιρία να εξερευνήσετε και κοπές με τις οποίες δεν είστε εξοικειωμένοι-θα ενθουσιαστείτε.

Ένα πιάτο με κρέας μπορεί να είναι απολύτως θρεπτικό και υγιεινό

4.Noah

Για μια Τσικνοπέμπτη με φαγητάρες και κοκτεϊλάρες, μακριά από τα τετριμμένα των κοψιδιών και των κρεάτων σχάρας η επιλογή είναι μία και είναι εξωτική. Πέρα από το burger με κοτόπουλο τίκα μασάλα (μπουκιά και συχώριο), υπάρχει στο μενού η άχαστη επιλογή της χοιρινής κορτεζίνας. Λαχταριστό χοιρινό που ζυγίζει 1.200 γραμμάρια, συνοδεία κερασιού και εσπεριδοειδών, λαχανικών στα κάρβουνα, χούμους και raita (ινδική γιαουρτοσαλάτα με μυρωδικά). Viva, Noah!

Η μυρωδιά των θεών, η τσίκνα

5.Hoocut

Για εσάς που είστε κολλημένοι με το σουβλάκι και δεν θέλετε να περάσετε Τσικνοπέμπτη μακριά του, προτείνω μια πιο special κατάσταση, με την υπογραφή του hip σουβλατζίδικου Hoocut, το οποίο δικαίως έχει κλέψει τις καρδιές μας. Υπάρχουν σουβλάκια με 4 κρέατα: κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι και προβατίνα, όλα τους ψήνονται με το που τα παραγγέλνετε και έπειτα, με  μαχαίρια τύπου mezzaluna ψιλοκόβονται σε πολύ μικρά κομμάτια. Οι πίτες ζυμώνονται και ψήνονται επίσης επί τόπου, ενώ υπάρχει και μια σειρά από αλοιφές που συνοδεύουν και δροσίζουν. Μερίδες, τυλιχτά και έξυπνα ορεκτικά για ένα τραπέζι όνειρο.

Πηγή: in.gr

(12)