Ο Σταμάτης Μαλέλης παρουσιάζει το βραβευμένο βιβλίο του “Το τέρας και εγώ”

Στις 7 Σεπτεμβρίου,το Καλλιτεχνόραμα, οι εκδόσεις Μίνωας, με την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και χορηγό επικοινωνίας τον ΣΚΑΙ, παρουσιάζουν το βραβευμένο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη “Το τέρας και εγώ”.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Σταμάτης Μαλέλης είχε αποκαλύψει πως αναγνώστες του του είχαν εκμυστηρευτεί πως το βιβλίο που έχει ανέβει και στο θεατρικό σανίδι, έχει βοηθήσει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό.

«Το βιβλίο, η αυτοβιογραφία μου η μάχη με το τέρας συγκίνησε πολλούς. Αρκετούς από αυτούς τους έκανε να δουν διαφορετικά τη ζωή. Μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας θεώρησε ότι βοηθήθηκε.

Οι περισσότεροι γιατί πήραν το κουράγιο να πάνε σε έναν ειδικό. Άλλοι γιατί κατάλαβαν ότι η επαγγελματική επιτυχία δεν οδηγεί κατ ανάγκην στην ευτυχία. Άλλοι γιατί συνειδητοποίησαν ότι η ζωή είναι αλλού. Πολλοί, ότι είναι και εκατομμύρια άλλοι, που ζουν στο ίδιο σκοτάδι. Αλλά οι περισσότεροι άρχισαν να νιώθουν καλύτερα ότι μπορούν να νικήσουν το τέρας και να ζήσουν.

Η εκδήλωση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο του Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝIΤΗ-ΙΖOΛΑ στην Καλλιθέα.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο kontasou.com

(22170)