Skin care. Woman with beauty face touching healthy facial skin portrait. Beautiful smiling asian girl model with natural makeup touching glowing hydrated skin on blue background closeup

Ουλές: Πώς θα τις απαλύνετε και θα φροντίσετε την επιδερμίδα σας

Τα σημάδια και οι ουλές του δέρματος έχουν τη δύναμη να μειώσουν την αυτοπεποίθησή μας και να μας γεμίζουν προβληματισμό για το πώς θα τα κρύψουμε καθώς και για τα ρούχα που θα φορέσουμε. Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις που απαλύνουν έως και σβήνουν ουλές και σημάδια από το δέρμα

Παλιές ουλές και σημάδια είναι στενά δεμένα με αναμνήσεις του παρελθόντος, μικροατυχήματα και δερματικές παθήσεις της νεότητας. Πάντα όμως μας γεμίζουν με θλίψη, μια και η θέασή τους σπανίως είναι ευχάριστη. Βλέποντας τις ουλές στον καθρέφτη ή την ώρα που ξεντυνόμαστε, ας είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που επιθυμούμε είναι να μπορούσαμε να τις σβήσουμε ή έστω να τις απαλύνουμε.

Η βελτίωση της εμφάνισης των ουλών και η ανάπλαση της επιδερμίδας ευτυχώς βρίσκεται πολύ κοντά μας, αρκεί να πάμε μέχρι το φαρμακείο!

Εκεί μπορούμε να αναζητήσουμε μία καινοτόμο κρέμα, την Curaderm, για την βελτίωση της εμφάνισης των ουλών, η οποία συμβάλει στη διαδικασία ανάπλασης, στη βελτίωση του χρώματος και της υφής της ουλής, επαναφέροντας την ομοιομορφία της δομής της επιδερμίδας. Ο ισχυρός αυτός συνδυασμός αναπλαστικών, αντιοξειδωτικών και ενυδατικών συστατικών, επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία της επούλωσης και την αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών της επιδερμίδας.

Τα κύρια δραστικά συστατικά της Curaderm είναι:
Vitaskin E – Ενεργό σύμπλοκο που αποτελείται από έλαιο βατόμουρου πλούσιο σε ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα και παράγωγα Βιταμίνης Ε η οποία διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, διατηρεί την κυτταρική ακεραιότητα και επιταχύνει την επούλωση και αναγέννηση των ιστών.
Rosa Moschata – Ενυδατώνει & καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Μειώνει τις κοκκινίλες που προέρχονται από ακμή και ερυθήματα.
Αλλαντοϊνη – Έχει επουλωτικές ιδιότητες, προάγει τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων και βελτιώνει την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας.
Αλόη – Ενισχύει τον ιστό του δέρματος και ενυδατώνει.
Άρνικα – Επιταχύνει την επούλωση και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
Horsetail – Μειώνει το πρήξιμο, τη φλεγμονή και λειαίνει τις ρικνώσεις της επιδερμίδας.

Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens, συνθετικά αρώματα και χρωστικές.

Ιδανική χρήση
Η Curaderm μπορεί ιδανικά να χρησιμοποιηθεί μετά από εγκαύματα ή χειρουργικές τομές, σε ουλές από ακμή ή κυστική ακμή, σε υπερχρωματικές ουλές, μετά από θεραπείες laser ή μικρές γρατζουνιές. Για την εφαρμογή της θα χρειαστεί να κάνουμε απαλό μασάζ, ενώ θα πρέπει να θυμόμαστε, να μην χρησιμοποιούμε την κρέμα σε ανοιχτά μη επουλωμένα τραύματα.

Εντυπωσιακή δράση
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε, ως προς την αποτελεσματικότητά της στη βελτίωση της ελαστικότητας και ενυδάτωσης της επιδερμίδας και στη μείωση του μεγέθους της ουλής και τη βελτίωση του χρώματος της, τα δεδομένα που προέκυψαν ήταν εντυπωσιακά: οι σχηματισμένες ουλές σχεδόν εξαφανίστηκαν μετά από 56 ημέρες και εφαρμογή δύο φορές την ημέρα.

Δώστε τέλος στις ουλές της νιότης, με την πιο αποδεδειγμένα αποτελεσματική κρέμα, που μειώνει τα σημάδια, αναπλάθει την επιδερμίδα και δίνει ομοιομορφία και ελαστικότητα στο δέρμα.

Πηγή: ygeiamou.gr

(9)