Με μεγάλη επιτυχία έγινε η 1η Συνάντηση Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για την κατάθλιψη με το Σταμάτη Μαλέλη

Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Αμαλία, προκειμένου να συνομιλήσουν με ειδικούς επιστήμονες για την κατάθλιψη και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να την νικήσουν.

Εκεί, βρέθηκε και ο Σταμάτης Μαλέλης μαζί με την ομάδα εθελοντών του, που συλλογικά δίνουν μάχη με το τέρας της κατάθλιψης. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την ομιλία της επίκουρης καθηγήτριας Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίνας Λαλιώτη, η οποία αναφέρθηκε στην ασθένεια της κατάθλιψης υπό τη σκιά της οικονομικής κρίσης.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μένη Μαλλιώρη, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τις δικές του εμπειρίες και να θέσει ερωτήματα γύρω από την ψυχική ασθένεια της εποχής.

Παρόν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης και διευθυντής της εταιρείας White Space, Φώτης Βασιλείου ο οποίος μίλησε για τη δημιουργία του site www.kontasou.com αλλά και το νέο κέντρο Ψυχιατρικής Συμβουλευτικής, που απευθύνονται σε όλους εκείνους που πάσχουν από κατάθλιψη.

Ο κ. Μαλέλης ανακοίνωσε ότι θα είναι το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων που θα γίνουν τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.

(6792)