Κορωνοϊός – Πού εντοπίζονται τα 2.729 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας

Στο «κόκκινο» παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.729 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Για ακόμα μια μέρα η Αττική έχει πολύ λιγότερα από τα μισά κρούσματα του κοροναϊού, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες με την επιστροφή των αδειούχων. Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 586 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 330.

Σταθερά στο «κόκκινο» για πολλοστή μέρα στη σειρά βρίσκεται η Κρήτη, με το Ηράκλειο να «δίνει» 86 κρούσματα, τα Χανιά 37 και το Ρέθυμνο 24.

Ακόμα, 109 κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, 64 στην Ηλεία, 62 στη Μεσσηνία, 58 στη Λάρισα και 51 στη Ρόδο.

Τέλος, 124 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Δείτε αναλυτικά:

(3)