Κοροναϊός: Πού εντοπίζονται τα 549 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας

Στα πλαίσια των προηγούμενων ημερών, αλλά κάτω από 1.000, παραμένουν για ακόμα μια μέρα τα κρούσματα, τα οποία δείχνουν να σταθεροποιούνται σε τριψήφιους αριθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι την βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας μας. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 549 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο καταγράφει 256 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα βρίσκεται ξανά για μια μέρα ακόμα σε διψήφιο αριθμό μολύνσεων με μόλις 52 μολύνσεις.

Ακόμα, στη Λάρισα εντοπίζονται 16 κρούσματα, στην Αχαΐα 12, όσα και σε Εύβοια και Κοζάνη, στην Αιτωλοακαρνανία 10, ενώ σε Βοιωτία, Ηράκλειο και Ξάνθη 8.

Δείτε αναλυτικά:

(6)