Κατερίνα Γκαγκάκη: Είχα κατάθλιψη πολλά χρόνια, από πολύ μικρή

«Βέβαια και πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω» πρόσθεσε – Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την κατάθλιψη, την οποία όπως αποκάλυψε έχει γνωρίσει από πολύ μικρή.

Η ραδιοφωνική παραγωγός είναι η καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και σε απόσπασμα που παρουσίασε το «Mega Καλημέρα», είπε αρχικά: «Είναι τόσο λάθος αυτή η έννοια που έχει ο κόσμος για την κατάθλιψη. Σου λέει, «τέτοια εξωστρέφεια, τέτοια ένταση, τέτοια χαρά, όλο χαμογελαστή είσαι… μα κατάθλιψη;». Κανένας όμως δεν φαντάζεται ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο δείχνεις προς τα έξω. Για όνομα του Θεού».

Δείτε το βίντεο

Συνέχισε, λέγοντας: «Ναι, πολλά χρόνια είχα κατάθλιψη και από πολύ μικρή. Και ευτυχώς είχα την τύχη, μάλλον, να έχω γονείς σε μια περίοδο πριν από αρκετά χρόνια – στην πραγματικότητα πριν από 30 χρόνια και παραπάνω – που τότε το αποδέχθηκαν όταν τους το είπε ένας άνθρωπος που με παρακολουθούσε».

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη υπογράμμισε πως: «Δηλαδή, σκέψου πριν από 30 χρόνια να σου πουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στο παιδί σου να συνδυάζονται και με κατάθλιψη. Δεν τέθηκε καν ζήτημα. Βέβαια και πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω. Για μένα όμως είναι ξεκάθαρο αυτό».

Πηγή: protothema.gr

(26)