Χρειάζομαι βλεφαροπλαστική;

Με το χρόνο, το δέρμα γύρω από τα μάτια χαλαρώνει, εμφανίζει ρυτίδες και δημιουργεί σακούλες. Αυτό κάνει τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα, θλιμμένα και προσθέτει χρόνια στο πρόσωπο.

Η επέμβαση που διορθώνει αυτό το πρόβλημα είναι η βλεφαροπλαστική. Αφαιρεί την περίσσεια του δέρματος των βλεφάρων όπως και το πλεονάζον λίπος που δημιουργεί τις σακούλες. Το αποτέλεσμα της βλεφαροπλαστικής είναι νεανικό βλέμμα, ξεκούραστο και πιο φωτεινό πρόσωπο.

  • ΑΝ ΕΧΕΤΕ:

περίσσεια δέρματος που κρύβει την πτυχή του άνω βλεφάρου, δέρμα που κρέμεται από το άνω βλέφαρο, πρησμένα βλέφαρα, σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είστε οι καλύτερες υποψήφιες για βλεφαροπλαστική.

  • ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ:

αφαιρείτε την κουρασμένη όψη, διορθώνετε την πρόωρη γήρανση, βελτιώνετε την εμφάνιση, ευκολότερο make-up των ματιών σε κάποιες περιπτώσεις, καλύτερο οπτικό πεδίο (βελτίωση όρασης)

(Eίναι η μόνη αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής με ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα!)

 

Το άρθρο υπογράφει ο Γιώργος Καπράλος –  Πλαστικός Χειρουργός. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής HESPRAS.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σ. Καράγιωργα 100 & Βουλιαγμένης, τ.κ. 166 75, Γλυφάδα
τηλ.: 210 964 99 97, 694 420 11 99

 

(http://www.kapralosgeorge.gr/)

(627)