Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογείται: «Είχα κατάθλιψη»

Αποκαλύπτει ότι όταν κατάλαβε το πρόβλημα της, πήγε αμέσως στο ψυχολόγο και έτσι σήμερα είναι καλά.

«Κατάλαβα ότι θέλω γιατρό και πήγα αμέσως σε ψυχολόγο», αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη και μίλησε σε συνέντευξή της ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

«Πέρασα υπερκόπωση μαζί με κατάθλιψη και άρνηση για δουλειά. Μου μιλούσες για δουλειά και μου σηκωνόταν η τρίχα. Αυτό ήταν αποτέλεσμα φοβερής εξάντλησης, γιατί μου έτυχαν απανωτά πάρα πολλά προσωπικά. Έφυγαν όλοι οι δικοί μου.

Οπότε δούλευα 24 ώρες το 24ώρο για να μην σκέφτομαι και εξαντλήθηκα. Άδειασε μέσα μου το σύμπαν», είπε χαρακτηριστικά στο Secret των Παραπολιτικών και συμπλήρωσε: «Πήγα στο νοσοκομείο με ακραία υπερκόπωση και συγχρόνως δεν ήθελα ούτε να έρθω στο θέατρο ούτε να δω κόσμο.

Επειδή είμαι άνθρωπος που αποδέχεται αυτό που έχει, θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είναι ντροπή να αποδέχεσαι την αποτυχία. Κατάλαβα ότι θέλω γιατρό και πήγα αμέσως σε ψυχολόγο…

Έκανα θεραπεία με χάπια έναν χρόνο. Συνήλθα στους τρεις μήνες. Είχα ένα είδος κατάθλιψης».

Αυτήν την περίοδο, πάντως, η γνωστή ηθοποιός έχει ξεπεράσει τις μεγάλες δυσκολίες και έχει επιστρέψει δυναμικά στο θέατρο με την παράσταση «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε».

Πηγή: http://www.lay-out.gr/

(457383)