Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση

Το σχήμα του σώματος, ο τρόπος ζωής, τα γονίδια είναι μερικά από τα οποία συμβάλλουν στη διαμόρφωση της φυσικής σας κατάστασης.

Η αξιολόγηση του επιπέδου της φυσικής κατάστασης είναι μια διαδικασία η οποία διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι διαφορές στον τρόπο ζωής, στο μυϊκό ιστό, στο γενετικό υλικό και στη γενική υγεία βοηθήσει στο να προσδιορίσετε το προσωπικό επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.
Δείτε κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μετρήσετε το επίπεδο της φυσική σας κατάστασης.

Πέντε πράγματα για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

Οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων έχουν εξαιρετική καρδιαγγεική υγεία, ωστόσο τα γυμνασμένα πόδια και οι υγιείς πνεύμονες δεν αρκούν για πλήρη ευελιξία. Με το ίδιο σκεπτικό, κάποιος που είναι υπέρβαρος και ασκείται συχνά, είναι ποιο υγιής από κάποιον που είναι στο φυσιολογικό βάρος, αλλά δεν ασκείται καθόλου.

Η συνολική φυσική κατάσταση αποτελείται από πέντε διαφορετικά στοιχεία:
•Αεροβική ή καρδιαγγειακή αντοχη
•Μυϊκή δύναμη
•Ευκαμψία
•Σύνθεση του σώματος

Η λεπτομερής αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης περιλαμβάνει ασκήσεις και δραστηριότητες που μετρούν την ικανότητά σας να συμμετέχετε σε αερόβια ή καρδιαγγειακή άσκηση, την μυϊκή σας δύναμη, την αντοχή και την ελαστικότητα των αρθρώσεων. Ειδικά εργαλεία χρησιμοποιούνται επίσης για τον προσδιορισμό της σύνθεσης του σώματος ή το ποσοστό του συνολικού σωματικού λίπους.

Εργαστείτε λοιπόν πάνω σε αυτά τα πέντε συστατικά της φυσικής σας κατάστασης και θα ενισχύσετε την σωματική και ψυχική σας υγεία!

(1309)