Συναντήσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης στη Βόρεια Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη και Κατερίνη είναι οι επόμενοι σταθμοί για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη “Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου”.

… «Χάρηκα. Πάντα χαιρόμουν όταν την έβλεπα να χαμογελά. Όταν η μελαγχολία σκίαζε το πρόσωπό της, ένιωθα άσχημα. Περίεργα. Ίσως με κατέκλυζε η ανασφάλεια, ο τρόμος μην τη χάσω. Η κατάθλιψη είναι πολλαπλασιαστής αυτής της ανασφάλειας.

«Μήπως δεν περνάς καλά;» είπε κοιτάζοντας με στα μάτια. «Γιατί το λες αυτό;» διαμαρτυρήθηκα.

«Νομίζω ότι σε τυραννάω. Νιώθω πως ξαναπερνάς τον Γολγοθά σου μαζί μου. Τώρα, μέσω της δικής μου περιπέτειας τα ξανάβαλες με το «τέρας» ή , μάλλον αυτό τα έβαλε πάλι μαζί σου. Νιώθω ότι σε εκμεταλλεύομαι. Σου αξίζει κάτι καλύτερο. Μόλις αποφάσισες να ζήσεις, έμπλεξες και πάλι στους λαβυρίνθους απ ’ όπου με τόσο κόπο είχες βγει.»…

Τελικά ο έρωτας προσφέρει διέξοδο στην κατάθλιψη; …

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, Ρίτας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στις Συναντήσεις Ευαισθητοποίησης στη Βόρεια Ελλάδα με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας, την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 28 Μαρτίου στην Κατερίνη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη!

Αυτήν την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 19:30 σε περιμένουμε στο Capsis Hotel, στην οδό Μοναστηρίου 18 στη Θεσσαλονίκη. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1qyggVC για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου. Επόμενος σταθμός… Κατερίνη!

Αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 19:30 σε περιμένουμε στο Café Εκάβη, Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, στην οδό 7ης Μεραρχίας 3 στην Κατερίνη. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev για να λάβεις δωρεάν την πρόσκληση σου.

Είστε όλοι καλεσμένοι!

(20942)