Ελευθερία Ρήγου: «Η κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα»

Ελευθερία Ρήγου: «Πιστεύω ότι οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις που βιώνουμε στη ζωή μας, προέρχονται, όταν οι άνθρωποι στους οποίους βασιζόμαστε και για τον οποιοδήποτε λόγο εκείνοι, προδίδουν την εμπιστοσύνη μας»

Η Ελευθερία Ρήγου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στη μάχη της με την κατάθλιψη και τις μεγάλες απογοητεύσεις που της έφερε η ζωή.

«Η κατάθλιψη τι σκέψεις σας έφερε;», την ρώτησε ο δημοσιογράφος με την ηθοποιό να απαντά: «Η κατάθλιψη, όπως λέγεται, είναι ένα βαθύ πηγάδι. Πρέπει να αντιμετωπίζεται με βοήθεια από επαγγελματίες. Αυτό έκανα όταν μου «χτύπησε την πόρτα» και αυτό προτείνω σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν ψυχολογικά».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση που βιώσατε;

«Πιστεύω ότι οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις που βιώνουμε στη ζωή μας, προέρχονται, όταν οι άνθρωποι στους οποίους βασιζόμαστε και για τον οποιοδήποτε λόγο εκείνοι, προδίδουν την εμπιστοσύνη μας. Η σχέση εμπιστοσύνης είναι κάτι που «χτίζεται» με τον καιρό. Όταν επενδύεις σε κάποιον, αισθάνεσαι ασφάλεια με την επιλογή σου και προχωράς βάσει αυτού του συναισθήματος. Όταν λοιπόν κάποιος που εμπιστεύθηκες σε «αδειάζει», νιώθεις απογοήτευση. Προσωπικά έχω νιώσει έτσι πολλές φορές κι ενώ γενικά είμαι άνθρωπος που δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, κατά βάθος είμαι επιφυλακτική στους “καλοθελητές”».

Πηγή: newsbomb.gr

(26)