«Βροχή» οι μαρτυρίες-σοκ για τον ψευτογιατρό: Έδινε έλαια και αποστάγματα στην 14χρονη που έχασε τη ζωή της

Έβλεπε τις μαγνητικές ενώ ο όγκος μεγάλωνε και έλεγε τα αντίθετα, καταγγέλλει ο θείος της 14χρονης

 
Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες συγγενών των θυμάτων του 47χρονου ψευτογιατρού ο οποίος συνελήφθη αφού αποκαλύφθηκε η απάτη που είχε στήσει σε βάρος τουλάχιστον 45 ατόμων με τρεις εξ αυτών – δύο παιδιά ηλικίας 14 και 16 ετών και ένας 76χρονος να χάσουν τη ζωή τους.

Στον Ελεύθερο Τύπο μίλησε ο θείος της 14χρονης από την Κω που έχασε τη ζωή της μετά τις «θεραπείες« του απατεώνα «γιατρού», ο οποίος άρπαξε από την οικογένειά της συνολικά 19.000 ευρώ.

 
«Επέμενε ότι οι θεραπείες που κάναμε στο παιδί που μας σύστηναν οι γιατροί, με τα πρωτοκόλλα, οι θεραπείες, οι χημειοθεραπείες, είναι τελείως άχρηστες και ότι μόνο ζημιά κάνουν στο παιδί. Και επέμενε ότι με τις δικές του πρωτοποριακές θεραπείες που είναι υπο έγκριση θα έχουμε πλήρη ίαση» λέει ο θείος της 14χρονης.

Όσο για τη «θεραπεία» αυτή, σύμφωνα με τον συγγενή της 14χρονης, «ήταν κάτι έλαια και αποστάγματα. Τελικά η θεραπεία δεν έκανε τίποτα».

Ο 47χρονος ήταν μάλιστα τόσο αδίστακτος ώστε παρά το γεγονός ότι η 14χρονη έκανε μαγνητικές «εκείνος τις έβλεπε και έλεγε ότι μίκραινε ο όγκος. Στην πραγματικότητα μεγάλωνε και το παιδί ήταν ακάλυπτο».

 
«Το παιδί μετά από έξι-επτά μήνες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα» συνεχίζει ο θείος της 14χρονης.

Συγγενείς άλλων θυμάτων του γιατρού-«μαϊμού» κατήγγειλαν στον ΑΝΤ1 ότι τους έδινε τσουκνίδα, θυμάρι και… βαλσαμόλαδο. Μάλιστα, σε τρεις «ασθενείς του» στον Βόλο είπε ότι μάζευε ο ίδιος τα βότανα.

Όπως υποστηρίζουν θύματά του, ο ψευτογιατρός – εκτός από τα βότανα- τους έδινε και ένα εξαντλητικό πρόγραμμα με βιταμίνες και υγρά διαλύματα, ενώ σε μοναστήρια της Αττικής μοίραζε κρέμες για κάθε δερματολογικό πρόβλημα.
 

Πηγή: protothema.gr

(9)