Ποιοι άνδρες θα σας κάνουν να κλαίτε;

Γράφει η Κατερίνα Ζαγοραίου

Κορίτσια γνωρίζω πολύ καλά τι περνάτε! Αγώνας και προσπάθεια να βρείτε τον σύντροφο εκείνο που θα σας κάνει να νιώσετε πριγκίπισσες, που θα σας προσέχει, θα σας φροντίσει, αλλά θα είναι και πολύ καλός εραστής, θα έχει και οικονομική άνεση και θα γίνει και καλός πατέρας των παιδιών σας.

Με λίγα λόγια ψάχνουμε όλες τον Πρίγκιπα της ζωής μας!

Αρχικά πρέπει να σας πω, ότι Πρίγκιπες δεν υπάρχουν! Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι αποτέλεσμα μυθοπλασίας. Μυθοπλασία που έχει περάσει στο DNA μας τελικά μέσα από τις ταινίες, μέσα από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, μέσα από τα περιοδικά.

Αφού λοιπόν το θέμα του Πρίγκιπα το ξεκαθαρίσαμε και αφού ο μόνος Πρίγκιπας που υπάρχει είναι ‘’Ο μικρός Πρίγκιπας’’ από το βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ (υπέροχο βιβλίο και προτείνω να το διαβάσετε) και χωρίς να θέλω να είμαι σκληρή και πεσιμίστρια, θέλω να σας παρουσιάσω τις κατηγορίες των ανδρών, σύμφωνα πάντα με έρευνες, που δεν μπορούν να κάνουν σχέση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σας πληγώσουν.

1 Κατηγορία

«Ο άντρας που τις θέλει όλες!»

Θεωρεί τον εαυτό του ακαταμάχητο και δεν θέλει να κάνει σχέση διότι πολύ απλά νομίζει ότι μπορεί να έχει όποια θέλει. Νομίζει ότι είναι γόης και καμία γυναίκα δεν μπορεί να του αντισταθεί!

2 Κατηγορία 

«Ο άντρας που έχει στο ενεργητικό του έναν ή δύο γάμους και κάποια παιδιά!»

Συνήθως οι άνδρες αυτοί θέλουν πλέον την ελευθερία τους. Έχουν περάσει πολλές φορές άσχημα στον γάμο τους, έχουν ταλαιπωρηθεί, τα διαζύγια τους δεν ήταν και τόσο ‘’βελούδινα’’ και δεν θέλουν άλλες δεσμεύσεις!

3 Κατηγορία

«Ο άνδρας νάρκισσος!»

Είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του, περνά τόσο καλά μόνος του, είναι τόσο αυτάρκης που δεν χρειάζεται κάποια γυναίκα να ταράξει την καλοπέραση του. Οι άνδρες αυτοί συνήθως ψάχνουν γυναίκες που να τους ακολουθούν στον τρόπο διασκέδασης που επιθυμούν οι ίδιοι, στα δικά τους θέλω, στις δικές τους επιθυμίες. Δεν θα αλλάξουν τον υπέροχο τρόπο ζωής τους για καμία και για τίποτα, διότι πολύ απλά αυτοί ξέρουν μόνο το σωστό και το ωραίο.

4 Κατηγορία

«Οι παντρεμένοι!»

Όσοι είναι ήδη σε κάποιο γάμο φεύγουν πολύ δύσκολα από αυτόν. Ότι και να σας λένε αυτό που ψάχνουν είναι εξωσυζυγικές σχέσεις που στη πραγματικότητα θα αναπτερώσουν το ηθικό τους, θα τους ανανεώσουν ερωτικά και θα τους κάνουν να επιστρέφουν πιο χαρούμενοι στη γυναίκα τους. Σύμφωνα με τα στατιστικά οι παντρεμένοι χωρίζουν σπανίως!

5 Κατηγορία

«Οι φρεσκοχωρισμένοι!»

Είτε από γάμο είτε από σχέση. Δεν θέλουν αμέσως να κάνουν μια καινούργια σχέση είτε επειδή δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα τους είτε επειδή έχουν ανάγκη από την ελευθερία τους.

6 Κατηγορία

«Ο Μαμάκιας!»

Μένει ακόμη με τους δικούς του και τα περιμένει όλα από τους γονείς του. Δεν θέλει να ξεβολευτεί με τίποτα και δεν θα αφήσει ποτέ το φαγητό της μαμάς του για να κλείσει ραντεβού μαζί σας.

7 Κατηγορία

«Ο άνδρας που νιώθει ανεπαρκής!»

Ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια σχέση. Δεν θέλει να έχει περισσότερες υποχρεώσεις και δεν μπορεί να δεθεί συναισθηματικά. Νιώθει αδύναμος ή απλά φοβάται να κάνει σχέσεις, γάμο ή παιδιά γιατί γνωρίζει ότι δεν θα τα καταφέρει να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του. Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, άσχετα αν δεν το λέει.

8 Κατηγορία

«Ο άνδρας που λέει ότι δεν θέλει να κάνει σχέση!»

Όσο και αν προσπαθήσετε να τον πείσετε να κάνει σχέση μαζί σας, δεν θα το καταφέρετε ή αν τον καταφέρετε θα έχετε κουραστεί τόσο πολύ οι ίδιες να προσπαθείτε που μάλλον δεν θα τον θέλετε πια!

Πρέπει ωστόσο να σας πω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι κανόνας!

Πολλές φορές πρέπει να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας και τα συναισθήματα μας αρκεί να μη μπαίνουμε σε περιπέτειες που μόνο στεναχώρια και απογοήτευση θα μας δώσουν!

(879)