Μπορώ να αποκτήσω ίσια δόντια μέσα σε 3 μήνες;

Ορθοδοντικός μηχανισμός βάζει τέλος στις εξαγωγές δοντιών, προκειμένου να γίνει ορθοδοντική θεραπεία. Το σύστημα FASTBRACES® προσφέρει στους ασθενείς ίσια δόντια, χωρίς εξαγωγές σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, ώστε να μειωθεί το συνολικό κόστος της θεραπείας.

Η  Fastbraces® Τεχνολογία επιτρέπει την κίνηση των ριζών των δοντιών προς τις τελικές τους θέσεις από την αρχή της θεραπείας από το πρώτο κιόλας  ραντεβού.

Οι ασθενείς μπορούν τώρα να έχουν αποτελέσματα συχνά  με μικρότερη ευαισθησία και με χρόνο θεραπείας στο 80% των περιπτώσεων από τρεις μήνες έως ένα χρόνο. Έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί τα τελευταία 25 χρόνια και έχει πλέον μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες ανά τον κόσμο.

Η Fastbraces® Τεχνολογία είναι γρήγορη, ασφαλής, εύκολη και οικονομικά προσιτή θεραπεία. Με το πατενταρισμένο τριγωνικό σχήμα  για τα σιδεράκια, τεχνολογίες αιχμής και ένα ειδικό σύρμα που ενεργοποιείται με τη θερμότητα, η επαναστατική αυτή τεχνολογία φέρνει την καινοτομία στον τομέα της ορθοδοντικής.

 

Τα παραδοσιακά σιδεράκια φέρνουν τα δόντια στη σωστή  θέση σε δύο στάδια, συνήθως μέσα σε μία χρονική περίοδο περίπου δύο ετών. Κατά τον πρώτο χρόνο, η μύλη του δοντιού μετακινείται για να ευθυγραμμιστεί. Κατά το δεύτερο χρόνο, η θεραπεία απευθύνεται στη θέση της ρίζας του δοντιού.

Παρόλα αυτά, τα σιδεράκια που χρησιμοποιούνται με τη μέθοδο Fastbraces® λειτουργούν επί τελείως διαφορετικής μηχανικής αρχής. Το πατενταρισμένο σύστημα χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σιδεράκι  και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύρμα για τη διόρθωση της θέσης της ρίζας του δοντιού, από την αρχή της θεραπείας. Ο συνδυασμός αυτός είναι το κλειδί για την ταυτόχρονη ευθυγράμμιση της ρίζας και της μύλης.

H Fastbraces® ορθοδοντική τεχνολογία, όπως αναφέρθηκε μετακινεί τις ρίζες των δοντιών από την αρχή της θεραπείας από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Όταν το φατνιακό οστούν «βλέπει» τη ρίζα του δοντιού να αλλάζει θέση, ακολουθεί από πίσω και χτίζει νέο οστούν στην νέα σωστή θέση του δοντιού.

Επομένως και μηδενικό χώρο να έχουμε και καθόλου οστούν να μην υπάρχει, μπορούμε να το δημιουργήσουμε με τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

 

To άρθρο υπογράφει ο Ευάγγελος Βιάζης Οδοντίατρος, Κλινικός Διευθυντής της FastbracesGreece.  Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Fastbraces® Greece, άτλαντας κλινικών περιπτώσεων και είναι ο γιατρός που έχει θεραπεύσει την πιο γνωστή παγκοσμίως κλινική περίπτωση Fastbraces®.

 Ως μέλος της διεθνής υποστηρικτικής ομάδας της orthoworld®, της συμβουλευτικής εταιρείας η οποία παραχωρεί την άδεια χρήσης της Fastbraces® τεχνολογίας, ο οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης συνομιλεί και διδάσκει οδοντιάτρους σε ολόκληρο τον κόσμο στη χρήση της εν λόγω Τεχνολογίας. Έχει θεραπεύσει κλινικές περιπτώσεις οι οποίες έχουν δημοσιευτεί και παρουσιαστεί από τους ομιλητές της Fastbraces® Τεχνολογίας σε ολόκληρο τον κόσμο ως παραδείγματα για το τι μπορεί η συγκεκριμένη τεχνολογία να πετύχει στους ασθενείς.

(Επικοινωνίαhttp://fastbracesgreece.gr)

(647)