Θεραπεία αντιγήρανσης με βλαστοκύτταρα!

Οι ενέσεις με βλαστοκύτταρα είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής. Η λήψη των βλαστοκυττάρων γίνεται στο ιατρείο με μια απλή αιμοληψία, όπου φυγοκεντρούμε το αίμα και λαμβάνουμε το πλάσμα.

Στο πλάσμα κάνουμε προσθήκη αμινοξέων, νουκλεοτιδίων και αυξητικών παραγόντων.

Έπειτα, εφόσον κάνουμε την κατάλληλη επεξεργασία, κάνουμε την έγχυση του μίγματος στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ σε ενέσιμη μορφή.

Τι περιμένουμε από αυτήν την θεραπεία;

περιμένουμε σύσφιξη, λάμψη στην επιδερμίδα και αντιγήρανση με βασικό πλεονέκτημα την φυσικότητα του αποτελέσματος Υπάρχει συγκεκριμένη κρέμα από βλαστοκύτταρα όπου τοποθετείται άμεσα στο πρόσωπο μετά την ενέσιμη θεραπεία.

Η συγκεκριμένη κρέμα έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και βοηθάει στο πολύ καλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο και στη περιοχή του λαιμού.

Η δράση των βλαστοκυττάρων έγκειται στον εμπλουτισμό των γύρω ιστών με κυτταρικούς πληθυσμούς βιοχημικά ενεργούς που αναπληρώνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες ανανέωσης και τροφικής ανάπλασης τους.

Το άρθρο υπογράφει η Dr. Μαρία Δ. Κοτρώτσιου είναι Πλαστικός Χειρουργός (MD, Phd). Απόφοιτη Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. EΠIMEΛHTPIA A KΛINIKH ΠΛAΣTIKH – EΠANOPΘΩTIKH XEIPOYPΓIKH ” NOΣOKOMEIO EYAΓΓEΛIΣMOΣ. Ενώ επίσης έχει στο ενεργητικό της πλούσια κλινική εμπειρία, πληθώρα δημοσιεύσεων & επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδευτικά courses.

(Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://kotrotsiou.gr/index.html)

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πλουτάρχου 18,  Κολωνάκι, Αθήνα.

(Τηλ. 210-7252422)

(355)