Η αυξητική γλουτών είναι στη μόδα!

Τα ενθέματα των γλουτών προσφέρουν μια πολύ καλή λύση όχι μόνο για να διορθώσουν την υποπλασία, αλλά για να ανασχηματίσουν και να δώσουν στρογγυλό σχήμα στους γλουτούς, επιτυγχάνοντας έτσι πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος αυτή δεν προσεγγίζεται από όλους τους πλαστικούς χειρουργούς.

Μια πολύ καλή χειρουργική προσέγγιση είναι:

η ενδομυϊκή τοποθέτηση του ενθέματος η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με άμεση ορατότητα της τοποθέτησης του, επιτυγχάνοντας έτσι συμμετρία και ασφαλές χειρουργικό πλάνο με ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Γενικά πρόκειται για μία επέμβαση με πάρα πολύ καλά αισθητικά αποτελέσματα, με ικανοποιημένους ασθενείς για το αποτέλεσμα και ελάχιστες επιπλοκές.

Τα καινούρια ενθέματα γλουτών υψηλής τεχνολογίας είναι από εύπλαστο και ανθεκτικό υλικό όπου το σχήμα τους είναι ειδικά διαμορφωμένο για την ανατομία των γλουτών σε διαστάσεις 4D.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή επισκληρίδειο και η τομή είναι περίπου 5-6 εκατοστά και γίνεται στην σχισμή εντός των γλουτών (κόκκυγας).

Μετά την επέμβαση, και για διάστημα 3 εβδομάδων φοριέται ειδικός κορσές και για τις πρώτες 48 ώρες δίνουμε ενδοφλέβια αντιβίωση και ενδοφλέβια παυσίπονα, για την πλήρη επανένταξη της ασθενούς στην καθημερινότητα.

Το άρθρο υπογράφει η Dr. Μαρία Δ. Κοτρώτσιου είναι Πλαστικός Χειρουργός (MD, Phd). Απόφοιτη Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. EΠIMEΛHTPIA A KΛINIKH ΠΛAΣTIKH – EΠANOPΘΩTIKH XEIPOYPΓIKH ” NOΣOKOMEIO EYAΓΓEΛIΣMOΣ. Ενώ επίσης έχει στο ενεργητικό της πλούσια κλινική εμπειρία, πληθώρα δημοσιεύσεων & επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδευτικά courses.

(Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://kotrotsiou.gr/index.html)

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πλουτάρχου 18,  Κολωνάκι, Αθήνα.

(Τηλ. 210-7252422)

(193)