Απαλλαγείτε από τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Γράφει η Κατερίνα Ζαγοραίου

Πολλές γυναίκες μαζί και εγώ δυστυχώς ταλαιπωρούμαστε από οιδήματα κάτω από την περιοχή των ματιών με αποτέλεσμα τα μάτια μας να δείχνουν πάντα κουρασμένα.

Αυτά τα πρηξίματα συνήθως οφείλονται σε κακό ύπνο, δυσκολία στην αναπνοή, κληρονομικότητα και στην περίπτωση μου και σε διάφορες αλλεργίες.

Αρχικά πρέπει όσες αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα να πίνουμε πολύ νερό και πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι  όμως μπορεί να μας βοηθήσει και με άλλο τρόπο δοκιμασμένο και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ακούστε λοιπόν τι θα κάνετε! Βάζετε σε ένα μικρό μπολ χλιαρό νερό και τοποθετείτε μέσα ένα φακελάκι τσαγιού, το αφήνετε να μουλιάσει καλά και στη συνέχεια αφαιρείτε την περισσότερη ποσότητα νερού και τοποθετείτε το μπολ στο ψυγείο. Αφού κρυώσει αρκετά βάζετε το σακουλάκι πάνω στο κάθε πρησμένο άνω ή κάτω βλέφαρο και το αφήνετε για 15 λεπτά στο κάθε μάτι. Το αποτέλεσμα που θα δείτε είναι εντυπωσιακό αφού πραγματικά απορροφά όλο το οίδημα.

Στη συνέχεια βάλτε το μπολ και πάλι στο ψυγείο, έτσι κάθε πρωί θα είναι έτοιμο ώστε να το χρησιμοποιήσετε αν χρειαστεί.

Από όλα τα προϊόντα και τις  κρέμες του εμπορίου που έχω χρησιμοποιήσει αυτό το εύκολο και οικονομικό σκεύασμα κάνει πραγματική δουλειά πιστέψτε με!

(220)