Έχω περίσσεια δέρματος στους μηρούς, τι πρέπει να κάνω;

Το LIFTING ΜΗΡΩΝ είναι η χειρουργική επέμβαση που διορθώνει την σαφή περίσσεια δέρματος και υποδορίου λίπους και την χαλάρωση στην έσω επιφάνεια των μηρών.

Είναι το χειρουργείο που μπορεί να διορθώσει την περίσσεια φτάνοντας μέχρι την απονεύρωση των υποκείμενων μυών.

Γίνεται σε συνδυασμό με λιποαναρρόφηση, μειώνοντας το λίπος στην έσω περιοχή των μηρών.

Γίνεται συνήθως με γενική αναισθησία και σε μερικές περιπτώσεις με επισκληρίδιο αναισθησία.

λιΗ παραμονή στη κλινική είναι 24-48 ώρες κατά μέσο όρο

Τα ράμματα για την συρραφή του χειρουργικού τραύματος μπορεί να είναι απορροφήσιμα ή αν δεν είναι αφαιρούνται σε 15 μέρες

Οι μετά εγχειρητικές επιδράσεις περιλαμβάνουν οίδημα και κάποιες ελαφρές εκχυμώσεις που σιγά σιγά απορροφώνται και εξαφανίζονται. Δίνεται μια αντιβίωση και κάποια αναλγητικά φάρμακα σε περίπτωση που τα χρειαστεί η ασθενής. Για ένα μήνα η ασθενής φοράει έναν ελαστικό κορσέ.

Συμπερασματικά, είναι το χειρουργείο που εξασφαλίζει την εξαφάνιση της χαλάρωσης στην έσω επιφάνεια των μηρών κάνοντας το πόδι πιο φυσικό και το δέρμα πιο σφριγηλό.

Το άρθρο υπογράφει η Dr. Μαρία Δ. Κοτρώτσιου είναι Πλαστικός Χειρουργός (MD, Phd). Απόφοιτη Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. EΠIMEΛHTPIA A KΛINIKH ΠΛAΣTIKH – EΠANOPΘΩTIKH XEIPOYPΓIKH ” NOΣOKOMEIO EYAΓΓEΛIΣMOΣ. Ενώ επίσης έχει στο ενεργητικό της πλούσια κλινική εμπειρία, πληθώρα δημοσιεύσεων & επίσης έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδευτικά courses.

(Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://kotrotsiou.gr/index.html)

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πλουτάρχου 18,  Κολωνάκι, Αθήνα.

(Τηλ. 210-7252422)

(388)