Ευάγγελος Βιάζης – Οδοντίατρος, Κλινικός Διευθυντής της FastbracesGreece

Ευάγγελος Βιάζης – Οδοντίατρος, Κλινικός Διευθυντής της FastbracesGreece
Business Name: Ευάγγελος Βιάζης – Οδοντίατρος, Κλινικός Διευθυντής της FastbracesGreece
Business Genre:
Long Business Description:

Ο οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν ο πέμπτος σε κατάταξη στους εισαχθέντες της οδοντιατρικής σχολής ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους από όλη την Ελλάδα.

Άνοιξε το ιδιωτικό του ιατρείο τον Ιανουάριο του 2000 στην Αθήνα όπου άρχισε να εξασκεί γενική οδοντιατρική και ορθοδοντική.

Ανέλαβε κάθε ορθοδοντικό περιστατικό και σε κάθε περίπτωση μπόρεσε να θεραπεύσει με επιτυχία τον ασθενή σχεδόν πάντα χωρίς εξαγωγές δοντιών σε διάστημα περίπου ενός χρόνου. Οι ολοκληρωμένες περιπτώσεις ήταν τόσο εντυπωσιακές και οι ασθενείς έμειναν τόσο ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που το 2004 πήρε την μεγάλη απόφαση να περιορίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα μόνο στην ορθοδοντική.

Με εκατοντάδες ασθενείς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ο οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης άνοιξε το δεύτερο ιατρείο του το 2011 και το τρίτο το 2016.

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Fastbraces® Greece, άτλαντας κλινικών περιπτώσεων. Η επαγγελματική του σελίδα ορθοδοντικής στο Facebook έχει πάνω από 120000 μέλη, τα περισσότερα από έναν οδοντίατρο στην χώρα της Ελλάδας.

Ως μέλος της διεθνής υποστηρικτικής ομάδας της orthoworld®, της συμβουλευτικής εταιρείας η οποία παραχωρεί την άδεια χρήσης της Fastbraces® τεχνολογίας, ο οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης συνομιλεί και διδάσκει οδοντιάτρους σε ολόκληρο τον κόσμο στη χρήση της εν λόγω Τεχνολογίας.

Έχει θεραπεύσει κλινικές περιπτώσεις οι οποίες έχουν δημοσιευτεί και παρουσιαστεί από τους ομιλητές της Fastbraces® Τεχνολογίας σε ολόκληρο τον κόσμο ως παραδείγματα για το τι μπορεί η συγκεκριμένη τεχνολογία να πετύχει στους ασθενείς.

Επίσης έχει συμμετάσχει ο ίδιος σε παρουσιάσεις και ομιλίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο παρελθόν έχοντας αναλάβει πολύ δύσκολες κλινικές περιπτώσεις, βοήθησε πολλούς ασθενείς να αποφύγουν τις εξαγωγές δοντιών και το ορθογναθικό χειρουργείο, κάνοντας γνωστές δυνατότητες της Fastbraces® Τεχνολογίας οι οποίες μέχρι τότε ήταν άγνωστες.

Παράλληλα είναι ο γιατρός που έχει θεραπεύσει την πιο γνωστή παγκοσμίως κλινική περίπτωση Fastbraces®.               

Business Website Address: https://fastbracesgreece.gr/
Business Phone Number: 210 2017 003
Business Address: Πατησιών 317, Αθήνα, 11144, 4ος όροφος
Κονδύλη 3, Άλιμος, 17455, 1ος όροφος
Περικλέους 3, Χολαργός, 15561, 5ος όροφος

Send Message to listing owner

Listing Title: Ευάγγελος Βιάζης – Οδοντίατρος, Κλινικός Διευθυντής της FastbracesGreece