Γίνε συνεργάτης

Μοιράσου το όραμα μας.

Μαζί θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους να νικήσουν την κατάθλιψη

Στόχος του kontasou.com, είναι να γίνει η πιο έγκυρη, αξιόπιστη και πλήρης πλατφόρμα επικοινωνίας για την κατάθλιψη. Μέσα από μια πλουραλιστική και επιστημονική προσέγγιση, είμαστε εδώ, για να ευαισθητοποιήσουμε, να ενδυναμώσουμε και να βοηθήσουμε στην μάχη για την κατάθλιψη. Εξίσου σημαντική όμως είναι και η πρόληψη, η διατήρηση δηλαδή της καλής ψυχικής υγείας κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από σωστή, επιστημονική ενημέρωση, ώστε να γίνει κατανοητή η δυναμική του να είναι κάποιος ψυχικά υγιής.

Γίνε ένας από εμάς

Η αντιμετώπιση αυτής της νέας μάστιγας, ξέρουμε ότι δεν είναι μια εύκολη αποστολή, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Για να γίνει όμως το όραμα μας πραγματικότητα, χρειαζόμαστε συμμάχους, χρειαζόμαστε τη βοήθεια και υποστήριξη των ειδικών ψυχικής υγείας, των ψυχολόγων, ψυχιάτρων, γιατρών και θεραπευτών. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία σας είναι απαραίτητη για να προσφέρουμε στην κοινωνία ουσιαστική βοήθεια, ορθή ενημέρωση και ποικιλία απόψεων και σκέψεων. Η συνεισφορά σας πάνω στην συνεχή ανανέωση του περιεχομένου καθώς και η διαφορετικότητα των εμπειριών σας πάνω στο θέμα της κατάθλιψης είναι το συστατικό επιτυχίας της συνεργασίας μας.

Γιατί πιστεύουμε ότι μόνο όταν κάποιος είναι πλήρως ενημερωμένος, μπορεί να κατανοήσει την φύση του προβλήματος, να κάνει το βήμα για το ξεπεράσει και τελικά να είναι ικανός να το νικήσει.

Μαζί για την επιτυχία

Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μαζί ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, που θα μπορεί να εφοδιάζει την πλατφόρμα με σύγχρονη γνώση, αξιόπιστο περιεχόμενο και συνεχή ενημέρωση:

• άρθρα

• έρευνες

• δημοσιεύσεις

• επιστημονικές απόψεις

πάνω σε θέματα για την κατάθλιψη και τις παραμέτρους της, από κάθε ειδικό ψυχικής υγείας, είναι το κλειδί για μια αμοιβαίου όφελος συνεργασία. Γιατί μόνο όταν ενισχύσουμε τον πλουραλισμό απόψεων και διευρύνουμε το φάσμα της πληροφόρησης μπορούμε να πετύχουμε ουσιαστική νίκη της κατάθλιψης, σε όλους τους τομείς και να στηρίξουμε έμπρακτα, με σύγχρονες και επιστημονικές αναφορές, τον άνθρωπο που προσπαθεί να ξαναβρεί το χαμόγελο του. Αυτόν τον άνθρωπο που έχει όλους εμάς σαν σημείο αναφοράς του για να συνεχίσει να ελπίζει.

Επιπλέον, σε δεύτερο επίπεδο, θα θέλαμε οι ειδικοί ψυχικοί υγείας να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη ιατρική, ψυχολογική και συμβουλευτική βοήθεια στα άτομα που την χρειάζονται, οι οποίοι θα έρχονται σε επαφή μαζί τους μέσα από το δίκτυο του Kontasou.com. Μέσα από την δημιουργία μιας εύχρηστης πλατφόρμας, θα μπορούν να σας εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα όλοι όσοι αναζητούν υποστήριξη, καθότι θα είστε πιστοποιημένοι συνεργάτες του Kontasou.

Είσαι μέσα;

Γίνε μέρος της προσπάθειας μας και επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις τους δυνατούς τρόπους συνεργασίας, ώστε μαζί να νικήσουμε την κατάθλιψη!

Έλα κι εσύ να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη. 

[contact-form-7 id=”7874″ title=”Sinergatis”]