Ο Σταμάτης Μαλέλης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στο Μουσείο Μπενάκη

Το επόμενο ραντεβού για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη “Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου” δίνεται την Τετάρτη, στις 8:00 μμ στο Μουσείο Μπενάκη. 

… «Χάρηκα. Πάντα χαιρόμουν όταν την έβλεπα να χαμογελά. Όταν η μελαγχολία σκίαζε το πρόσωπό της, ένιωθα άσχημα. Περίεργα. Ίσως με κατέκλυζε η ανασφάλεια, ο τρόμος μην τη χάσω. Η κατάθλιψη είναι πολλαπλασιαστής αυτής της ανασφάλειας.

«Μήπως δεν περνάς καλά;» είπε κοιτάζοντας με στα μάτια. «Γιατί το λες αυτό;» διαμαρτυρήθηκα.

«Νομίζω ότι σε τυραννάω. Νιώθω πως ξαναπερνάς τον Γολγοθά σου μαζί μου. Τώρα, μέσω της δικής μου περιπέτειας τα ξανάβαλες με το «τέρας» ή , μάλλον αυτό τα έβαλε πάλι μαζί σου. Νιώθω ότι σε εκμεταλλεύομαι. Σου αξίζει κάτι καλύτερο. Μόλις αποφάσισες να ζήσεις, έμπλεξες και πάλι στους λαβυρίνθους απ ’ όπου με τόσο κόπο είχες βγει.»…

Τελικά ο έρωτας προσφέρει διέξοδο στην κατάθλιψη; …

Η συνέχεια της συγκλονιστικής ιστορίας της ηρωίδας, Ρίτας, μιας πετυχημένης γυναίκας που όμως αδυνατεί να χαρεί τη ζωή, μπλεγμένη στα δίχτυα της κατάθλιψης, θα δοθεί από τον ίδιο τον Σταμάτη Μαλέλη στην Παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Στη Σκιά του Μαύρου Ήλιου», από τις εκδόσεις Μίνωας, την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Μουσείο Μπενάκη, στην Αθήνα. 

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ανοίγει την καρδιά του και μαζί με ειδικούς ψυχικής υγείας σπάνε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάνε για την κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, τα αδιέξοδα και τις δυσκολίες αλλά και την λύτρωση που φέρνει η αγάπη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτίσει με ελπίδα τις καρδιές των ανθρώπων που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής, να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους και να αντλήσουν δύναμη για να πολεμήσουν και να νικήσουν την κατάθλιψη!

Αυτήν την Τετάρτη 29 Απριλίου , στις 20:00 σε περιμένουμε στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, κτήριο οδού Πειραιώς (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου). Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ: http://on.fb.me/1AR9Fev.

Είσοδος Ελεύθερη!

(31610)