Ο Σταμάτης Μαλέλης ξεδιπλώνει τις σκέψεις του και μιλάει για την κατάθλιψη

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική του μάχη με το “Τέρας” της κατάθλιψης, μια εμπειρία η οποία αποτέλεσε και το έναυσμα για να ξεκινήσει μια προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου, τόσο με το συγγραφικό του έργο, όσο και με ειδικά σεμινάρια και εκδηλώσεις. Μια μάχη μέσα από την οποία γεννήθηκε ένας σκοπός ζωής για εκείνον.

Ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε πως το διάστημα που γνώρισε την μεγάλη επιτυχία του στην τηλεόραση, δε μπόρεσε ουσιαστικά να το απολαύσει καθώς υπέφερε από κατάθλιψη. Συμπλήρωσε ότι αρνιόταν να παραδεχθεί ότι έχει κατάθλιψη για μεγάλο διάστημα και έψαξε κι αυτός, όπως και πολύς κόσμος, άλλες διεξόδους για να καταπραΰνει τα συμπτώματα. Όταν έκανε όμως το πρώτο βήμα, άρχισε η ανάκαμψη. 

Μίλησε επίσης και για το νέο του βιβλίο “Στη Σκιά του μαύρου Ήλιου” μέσα από το οποίο αγγίζει την κατάθλιψη αυτή τη φορά μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας, της Ρίτας. Η κατάθλιψη είναι γένους θηλυκού τελικά; 

Δες πως περιγράφει το νέο του βιβλίο εδώ και απόκτησε το δικό σου αντίτυπο για να ακολουθήσεις τη Ρίτα στην πορεία της ζωής της. 

 

 

 

(29660)